Aleea Rotunda 2, Bistrita, BN
0752823470

Serviciu clienti

Telefon: 0752823470

Curierat Rapid

Oriunde in Romania.

100% sigur

Plata la livrare.

Shop category

E-books

Shop now
Shop category

Text books

Shop now

Bine aţi venit la Librarie Crestina - Resurse Crestine , Bibli , Carti Crestine , semne de carte, poezii crestine

Fiti binecuvantati de Domnul ISUS cu tot felul de binecuvantari.

 

Jurnal negru de piele pentru barbati,design masculin cu verset motivational din cartea Isaia. Jurnalul prezinta in interior versetul inscriptionat pe file. De asemenea, prezinta un sistem de inchidere cu magnet. Acest jurnal este ideal pentru aniversari sau ziua tatalui.
Jurnal pentru barbati Ride in triumph Isaiah 58 14
78RON

Medita?ii zilnice pentru zidire si incurajare Meditatii din Scripturi pentru fiecare zi a anului. Un pasaj scurt din Scriptura a fost ales pentru timpul devotional de fiecare zi. Cartea este alcatuita ca un buchet de ganduri care sa te ajute in cresterea zilnica prin intermediul?Cuv?ntului lui Dumnezeu.
Domnul este aproape Meditatii zilnice 2020
8RON

Predici din Isaia capitolul 40 Cuprins 1. Mesajul de mangaiere a lui Dumnezeu 2. Singura cale 3. Slava lui Dumnezeu 4. O singura mantuire, un Mantuitor maret 5. Pastorul cel bun 6. \"Iata Dumnezeul vostru!\"" 7. intelepciunea lui Dumnezeu 8. Raspunsul la necredinta 9. Dumnezeul atotsuficient O sa pun o intrebare simpla, clara, celor care au ascultat multe predici: Cat de des ai auzit predici despre Dumnezeu? Toti suntem interesati de ceea ce vrem si de ceea ce avem nevoie. Incepem cu noi insine ? suntem introspectivi si centrati pe sine. Gandurile noastre graviteaza in jurul nostru. Credem ca suntem centrul universului, dar nu suntem, prieteni! Priviti natura; priviti creatia. Meditati in timp ce Dumnezeu va spune despre munti, despre dealuri, despre vai si despre ape. Uitati-va la asa-numitele "legi ale naturii" ? de unde au venit ele? Dumnezeu le-a pus pe toate la locul lor. Toate prezinta urmele degetelor Lui, ale muncii Lui manuale. Uitati-va la cea mai simpla floare. Priviti la un animal. "Cerurile spun slava lui Dumnezeu, si intinderea lor vesteste lucrarea mainilor Lui" ? grandoarea, maretia, si puterea Lui (Psalmul 19:1). Nu vezi tu ca daca am incepe cu maretia lui Dumnezeu, toata gandirea noastra ar fi revolutionata imediat? Vorbim asa cum vorbim si ne poticnim de mantuirea Lui glorioasa deoarece ne-am obisnuit sa ne gandim la Dumnezeu ca la o notiune cu privire la care sa ne certam, un concept, o idee filosofica cu care ne jucam in timp ce discutam despre aceste lucruri, deoarece nu ne-am scos incaltamintea din picioare si nu am realizat faptul ca Dumnezeul care a facut lumea putea sa sufle asupra noastra si sa ne faca sa disparem intr-o secunda. Trebuie sa ne intoarcem si sa realizam adevarul cu privire la maretia si puterea lui Dumnezeu, asa cum este subliniat in aceasta carte. Slava lui Dumnezeu este la fel de mareata ca acest lucru: daca ai putea sa tai toate padurile din intreaga lume si sa omori toate animalele ei, oferindu-le lui Dumnezeu, nu ar fi destul ca sa iti permita sa te apropii de El. Problema pacatului este, cu adevarat, problema fiintei lui Dumnezeu. Nu te gandi la pacat, in principal, in termenii tai, a ceea ce faci si a ceea ce nu faci. Daca vrei sa intelegi problema pacatului, incepe cu Dumnezeu."
Dumnezeul Atotsuficient
20RON

?Inchinarea este, intr-adevar, supusa unui proces de schimbare completa?, afirma autorul. ?Un nou stil de inchinare a patruns in lumea evanghelica, zguduind din temelii conceptiile si atitudinile traditionale?. Cum trebuie sa reactionam la aceste schimbari? Oare sa fie totul doar o problema ce tine de gust si de veacul in care traim? Vin oare aceste schimbari in ajutorul bisericilor sau menirea lor este sa le schimbe intr-un mod de nerecunoscut? Dr. Peter Masters este pastorul bisericii Metropolitan Tabernacle (biserica lui Spurgeon) din centrul Londrei din anul 1970. Cuprins 1. Inchinarea intr-un proces de schimbare completa 2. Trei principii incalcate: I - Inchinarea spirituala sau estetica? 3. II - Inchinare rationala sau extatica? 4. III - Inchinare sacra sau profana? 5. Sa-L lasam pe Domnul sa defineasca inchinarea 6. Fanfara, instrumente cu coarde si de percutie? 7. Servicii de inchinare in Biblie 8. Ce s-a intamplat cu adevarat in Corint? 9. De ce sa-ti ridici mainile cand te inchini? 10. Cand s-au nascut cantarile 11. Sapte criterii pentru o cantare buna 12. Un dar foarte rar 13. Reverenta se formeaza in locul de inchinare 14. Trei batalii pentru pentru sufletul miscarii evanghelice Anexa - Reguli practice pentru rugaciunea publica
Inchinarea
20RON

Iti doresti sa fii o sotie spirituala si senzuala. In acelasi timp iti doresti ce are Dumnezeu mai bun pentru tine si sotul tau. Dar ai intrebari. O multime de intrebari la care vrei sa primesti raspuns dintr-o perspectiva feminina. "Cum sa ma bucur de sex, cand nu-mi place cum arat?" "Cum putem avea o viata sexuala activa cu copiii roind in jurul nostru?" "Ce nu este permis in pat?" "Cum sa trec peste vinovatia trecutului meu sexual?" "Cum pot reaprinde flacara pasiunii?" Conversatii intime raspunde la cele mai frecvente douazeci si una de intrebari despre sex pe care le pun femeile crestine, intrebari identificate in urma unui sondaj de opinie efectuat in SUA si la care au participat peste o mie de femei. Scrisa din perspectiva a doua femei crestine mature, conducatoare de studiu biblic, femei pe care le vei descoperi ca invatatoare si prietene, Conversatii intime este o carte biblica si informativa. Uneori folosesete umorul, alteori abordeaza subiectele practic, intotdeauna insa este obiectiva. Prin invatatura solida, marturii pline de caldura, abordari teologice si sfaturi din partea unor experti, vei gasi raspuns la intrebari si temeri, vei fi surprinsa de perspectiva lui DUmnezeu asupra sexului si vei gasi o multime de idei practice si creative pentru a da noi dimensiuni relatiei fizice cu partenerul tau de viata.
Conversatii intime
37RON